Να στείλετε μήνυμα

T: +86-0755-33052250

Σπίτι
>
Αδιάβροχη σειρά
>
Τροποποιημένη πολυμερές σώμα στεγανοποίηση τσιμέντου
>

JS τροποποιημένο πολυμερές σώμα στεγανοποιώντας επίστρωμα τσιμέντου

JS τροποποιημένο πολυμερές σώμα στεγανοποιώντας επίστρωμα τσιμέντου

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: JOABOA TECH
Πιστοποίηση: CE, BBA, SGS, ISO, SIRIM
Αριθμό μοντέλου: JS
Μέθοδοι εφαρμογής: Βούρτσισμα, επίστρωμα κυλίνδρων, ψεκασμός
Λεπτομέρειες προϊόντων
Τόπος καταγωγής
Κίνα
Μάρκα
JOABOA TECH
Πιστοποίηση
CE, BBA, SGS, ISO, SIRIM
Αριθμό μοντέλου
JS
Μέθοδοι εφαρμογής:
Βούρτσισμα, επίστρωμα κυλίνδρων, ψεκασμός
Υψηλό φως: 

Τροποποιημένη στεγανοποίηση τσιμέντου JOABOA πολυμερές σώμα

,

Τροποποιημένο πολυμερές σώμα στεγανοποιώντας επίστρωμα τσιμέντου

,

Το πολυμερές σώμα τροποποίησε το τσιμεντένιο επίστρωμα

Περιγραφή προϊόντων

Joaboa Tech Coating Series

 

Η JS Polymer Modified Cement Waterproofing Coating είναι μια πολυμερής αδιάβροχη επίστρωση δύο συστατικών κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας γαλάκτωμα πολυμερούς και τσιμέντο ως βασικές πρώτες ύλες, προστιθέμενη με ποικιλία ανόργανων υλικών και πρόσθετων.

Η στεγανωτική επίστρωση τσιμέντου τροποποιημένης με ακρυλικό πολυμερές JS έχει τα πλεονεκτήματα της εξαιρετικής αντοχής στις καιρικές συνθήκες, ισχυρής πρόσφυσης, υψηλής αντοχής, μη τοξικής και άγευστης κ.λπ.

 

JS τροποποιημένο πολυμερές σώμα στεγανοποιώντας επίστρωμα τσιμέντου 0
JS τροποποιημένο πολυμερές σώμα στεγανοποιώντας επίστρωμα τσιμέντου 1
 

※ Χαρακτηριστικά υλικού

1. Καλή Δύναμη Συγκόλλησης

 

Η τσιμεντοειδούς στεγανωτική επίστρωση τροποποιημένη με πολυμερές JS μπορεί να εφαρμοστεί σε στεγνή ή υγρή επιφάνεια βάσης, με καλή πρόσφυση.

 

2. Σύνθετη χρήση

 

JSστεγανοποίηση τσιμέντου τροποποιημένου πολυμερούςμπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια ποικιλία άλλων αδιάβροχων επιστρώσεων ή στεγανωτικών μεμβρανών, κατάλληλων για διαφορετικά επίπεδα αδιάβροχης μηχανικής.

 

3. Ισχυρή αντοχή στο νερό

 

Σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα, η τροποποιημένη πολυμερής επίστρωση τσιμέντου JS έχει καλή αντοχή στο νερό και ανθεκτικό αδιάβροχο αποτέλεσμα.

 

4. Φιλικό προς το περιβάλλον

 

Τσιμεντοειδές επίστρωση τροποποιημένης με ακρυλικό πολυμερές JSδεν μολύνει το περιβάλλον και είναι ακίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αδιάβροχη μηχανική της πισίνας.

 

 

Πεδίο εφαρμογής

 

1) JSακρυλικό πολυμερές τσιμεντοειδές επίστρωση είναι αεφαρμόζεται σε εσωτερικό και εξωτερικό τοίχο, κουζίνα, τουαλέτα, μπαλκόνι, βεράντα, στέγη και άλλες μη εκτεθειμένες αδιάβροχες εργασίες.

2) Κατάλληλο για υπόγειο, πισίνα, πισίνα και άλλα μέρη της αδιάβροχης, μηχανικής διαρροής.

 

JS τροποποιημένο πολυμερές σώμα στεγανοποιώντας επίστρωμα τσιμέντου 2

 

Απαιτήσεις κατασκευής

 

1. Βεβαιωθείτε ότι τα υποστρώματα είναι ισοπεδωμένα, σταθερά, καθαρά και ότι δεν υπάρχει οπτικό νερό στην επιφάνεια.Τυχόν ρωγμές θα πρέπει πρώτα να επισκευαστούν.Οι εσωτερικές και οι εξωτερικές γωνίες πρέπει να καμπυλωθούν. Και τα στεγνά υποστρώματα πρέπει να υγραίνονται.
 
2. Εάν είναι απαραίτητο, αναμίξτε το γαλάκτωμα με νερό σε αναλογία βάρους 1:1 και, στη συνέχεια, απλώστε το μείγμα στα υποστρώματα.
 
3. Προσθέστε σκόνη JS ή τσιμέντο στο JS Coating αργά, ανακατέψτε το μείγμα ομοιόμορφα με ηλεκτρικό μίξερ για 5 λεπτά.
Αναλογία στεγανωτικής επίστρωσης: Ζυγίστε τα υλικά ως γαλάκτωμα/τσιμέντο=1/0,8 (Τύπος Ι) ή 1/1,2 (Τύπος ΙΙ), ή 1/2 (Τύπος III).Εάν είναι απαραίτητο, αραιώστε με νερό, αλλά βεβαιωθείτε ότι το βάρος του νερού δεν μπορεί να ξεπεράσει το 10% του JS.
 
4. Βουρτσίστε αραιά για αρκετές φορές με ξύστρα ομοιόμορφα.Το επόμενο βούρτσισμα ακρυλικής τσιμεντοειδούς στεγανωτικής επίστρωσης sπρέπει να διεξάγεται αφού στεγνώσει η επιφάνεια.
 
5. Μέθοδος εφαρμογής με πλέγμα υαλοβάμβακα: γενικά, η τροποποιημένη τσιμεντοειδούς επίστρωση με ακρυλικό πολυμερές JS χρειάζεται δύο φορές βούρτσισμα.Τοποθετήστε το υαλοβάμβακα μετά το πρώτο βούρτσισμα και κρατήστε το επίπεδο.Κάντε τη δεύτερη φορά βούρτσισμα αφού η προηγούμενη μεμβράνη επικάλυψης στεγνώσει στην επιφάνεια αλλά όχι σκληρά.

 

 

※ Μέθοδοι Κατασκευής

Το JS Polymer Modified Cement Waterproofing Coating μπορεί να χρησιμοποιήσει μεθόδους κατασκευής όπως παρακάτω: βούρτσισμα, επίστρωση με ρολό, ψεκασμό κ.λπ.

 

※ Μέθοδος συσκευασίας

Επαγγελματική μέθοδος φόρτωσης με ξύλινες παλέτες για την ασφάλεια της JS Polymer Cementitious Waterproof Coating κατά την εξαγωγή.

JS τροποποιημένο πολυμερές σώμα στεγανοποιώντας επίστρωμα τσιμέντου 3

JS τροποποιημένο πολυμερές σώμα στεγανοποιώντας επίστρωμα τσιμέντου 4

 

Φύλλο Τεχνικών Δεδομένων της JS Polymer Cementitious Waterproofing Coating

 

JS τροποποιημένο πολυμερές σώμα στεγανοποιώντας επίστρωμα τσιμέντου 5
JS τροποποιημένο πολυμερές σώμα στεγανοποιώντας επίστρωμα τσιμέντου 6
 

Αποθήκευση και Μεταφορά

 

1. Η αδιάβροχη επίστρωση με βάση το πολυμερές τσιμέντο JS είναι μη εύφλεκτο και εκρηκτικό υλικό, το οποίο μπορεί να μεταφερθεί ως γενικά εμπορεύματα.Κατά τη μεταφορά, θα πρέπει να προστατεύεται από αντιηλιακή προστασία, προστασία από παγετό, προστασία από τη βροχή, εξώθηση και σύγκρουση.Διατηρήστε τη συσκευασία ανέπαφη.

2. Η τροποποιημένη στεγανοποίηση τσιμέντου JS πρέπει να αποθηκεύεται σε αεριζόμενο, ξηρό και προστατευμένο από το άμεσο ηλιακό φως.

3. Η στεγανοποίηση πολυμερούς τσιμέντου JS πρέπει να αποθηκεύεται στην αποθήκη σε θερμοκρασία εντός 5℃-35℃ και η διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι 6 μήνες.

4. Προϊόντα διαφορετικών τύπων και προδιαγραφών πρέπει να στοιβάζονται χωριστά και δεν πρέπει να αναμιγνύονται.

 

Μερίδιο αγοράς

 

Joaboa Tech, εφευρέτης και αντιπροσωπευτικό εμπορικό σήμα της κινεζικής αυτοκόλλητης αδιάβροχης μεμβράνηςε, ακρυλικό πολυμερές τροποποιημένο τσιμεντοστεγανωτικό, του οποίουμερίδιο αγοράς έχει καταταχθεί ως το Top 1 στην κινεζική εγχώρια αγορά για το οέκδοση 10 ετών, ευρέως χρησιμοποιούμενο και στο Βιετνάμ, την Καμπότζη, την Ινδία κ.λπ.

 

JS τροποποιημένο πολυμερές σώμα στεγανοποιώντας επίστρωμα τσιμέντου 7

JS τροποποιημένο πολυμερές σώμα στεγανοποιώντας επίστρωμα τσιμέντου 8

 

 

Λήψη εγγράφου

 

Joaboa Tech JS Στεγανωτική επίστρωση Τροποποιημένου Πολυμερούς Τσιμέντου