Να στείλετε μήνυμα

T: +86-0755-33052250

Σπίτι
>
ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ
>

Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Κύριος προμηθευτής συστημάτων βιομηχανίας των λειτουργικών οικοδομικών υλικών

Κύριος προμηθευτής συστημάτων βιομηχανίας των λειτουργικών οικοδομικών υλικών

Η τεχνολογική ομάδα Joaboa Shenzhen (εφεξής καλούμενη η τεχνολογία Joaboa) είναι βιομηχανία-οδηγώντας λειτουργικός φορέας παροχής υπηρεσιών συστημάτων οικοδομικού υλικού, καθώς επίσης και μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, που ιδρύεται το 1999. Σαν τοπ εμπορικό σήμα 3 των διάφορων οικοδομικών υλικών από την Κίνα, τα προϊόντα και τα συστήματα της τεχνολογίας Joaboa χρησιμοποιούνται ευρέως σε σημαντική οικοδόμηση υποδομής, τα βιομηχανικά κτήρια και τα αστικά & εμπορικά κτήρια, με τα προγράμματα ορόσημων όπως η γέφυρα της Hong kong-Zhuhai-Μακάο, η εθνική δημόσια ασφάλεια, το Πεκίνο 2008 στάδιο Ολυμπιακών Αγωνών, αερολιμένας Shenzhen Bao'an, UNIVERSAL STUDIO του Πεκίνου, βάση HUAWEI 1$ος Bantian, HQ TENCENT, δίκαιο στάδιο καντονίου, κ.λπ.
Πρωτοπόρος υψηλού - ποιοτικό αδιάβροχο σύστημα

Πρωτοπόρος υψηλού - ποιοτικό αδιάβροχο σύστημα

Η τεχνολογία Joaboa είναι με κεντρικά γραφεία σε Shenzhen, επτά σύγχρονες βάσεις παραγωγής που βρίσκονται με σε Tianjin, Suzhou, Shishou, Wuhan, Chengdu, Huizhou και Foshan. Η τεχνολογία Joaboa έχει επιτύχει περισσότερα από 100 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας πυρήνων, και τη στεγανοποίηση αναπτυγμένος 2 εθνικά βασικά νέα προϊόντα και ΕΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ το FM φύλλο υλικού κατασκευής σκεπής μέσων 5 και υψηλών σημείων PVC/TPO και WICI & η μόνωση ενσωμάτωσε τα προϊόντα. Η τεχνολογία Joaboa έχει 5 σημαντικά εργαστήρια βιομηχανικά τυποποιημένων με τις ισχυρές τεχνικές ικανότητες έρευνας και ανάπτυξης.
Αντιπροσωπευτικό εμπορικό σήμα της κινεζικής αυτοκόλλητης αδιάβροχης μεμβράνης

Αντιπροσωπευτικό εμπορικό σήμα της κινεζικής αυτοκόλλητης αδιάβροχης μεμβράνης

Αντίθετα από άλλους προμηθευτές, η τεχνολογία Joaboa ξεχωρίζει στην αγορά με την παροχή της σειράς μοναδικών συστημάτων που μπορούν να λύσουν πολλά ζητήματα κατά τη χρησιμοποίηση των παραδοσιακών προϊόντων ή των συστημάτων, με τη μείωση του συνολικού κόστους και τον περιορισμό της περιόδου κατασκευής με τη μείωση των στρωμάτων κατασκευής και των βημάτων εφαρμογής. Η τεχνολογία Joaboa έχει καθιερώσει τη στρατηγική συνεργασία με τις περισσότερες από top 100 τις επιχειρήσεις ακίνητων περιουσιών στην κινεζική ηπειρωτική χώρα, καθώς επίσης και μερικούς διάσημους ξένους υπεύθυνους για την ανάπτυξη, όπως την ομάδα SM από τις Φιλιππίνες, την ομάδα πριγκήπων από την Καμπότζη, κ.λπ. 

Συντάκτης των εθνικών προτύπων της Κίνας στην οικοδόμηση της αδιάβροχης βιομηχανίας

Αρχικά θεωρία στεγανοποίησης δέρμα-τύπων, εφευρέτης της υγρός-εφαρμογής & της προ-εφαρμογής, οι οποίες έχουν γραφτεί στον εθνικό κανονισμό της Κίνας το 2003. Το 2009, η τεχνολογία Joaboa συμμετείχε στη διατύπωση των εθνικών προτύπων της Κίνας προ-που εφαρμόστηκαν και των υγρών εγκατεστημένων στεγανοποιώντας φύλλων (GB/T23457-2009), ταξινομώντας την κορυφή μεταξύ εκείνων των συντακτών. Αυτοκόλλητες στεγανοποιώντας μεμβράνες Bondsure ™ που εκτιμώνται ως εθνικά βασικά νέα προϊόντα της Κίνας από την Κίνα πέντε τα Υπουργεία και τις Επιτροπές. Το εισόδημα πωλήσεων κρατά τοπ για πολλά χρόνια.
Συντάκτης των εθνικών προτύπων της Κίνας στην οικοδόμηση της αδιάβροχης βιομηχανίας

Μηδέν αδιάβροχο σύστημα υπηρεσιών ατέλειας (κορυφή 1 στην Κίνα)

Το 2014, η τεχνολογία Joaboa πήρε το προβάδισμα στη συνεργασία με τις επαγγελματικές ασφαλιστικές εταιρείες για να δημιουργήσει την πρώτη αδιάβροχη ασφάλεια εξασφάλισης ποιότητας εφαρμοσμένης μηχανικής της βιομηχανίας στην Κίνα. Το 2018, η τεχνολογία Joaboa επέκτεινε την περίοδο ποιοτικής εξουσιοδότησης αδιάβροχης εφαρμοσμένης μηχανικής από χρόνο σε χρόνο 5 15. Μηδέν στεγανοποιώντας σύστημα υπηρεσιών ατέλειας έχει αντιπροσωπεύσει την κινεζική τοπ τεχνολογία κατασκευής στεγανοποίησης.
Μηδέν αδιάβροχο σύστημα υπηρεσιών ατέλειας (κορυφή 1 στην Κίνα)

Πλήρης σειρά προϊόντων

Η τεχνολογία Joaboa μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη και την απαίτησή σας σχετικά με της στεγανοποίησης οικοδόμησης, τη διακόσμηση & την εξοικονόμηση ενέργειας, τη σκλήρυνση πατωμάτων και τους τεχνητούς πέτρινους τομείς χαλαζία με μια μεγάλη έκταση των προϊόντων. Η τεχνολογία Joaboa μπορεί να παρέχει σχεδόν όλα τα είδη παραδοσιακών στεγανοποιώντας υλικών που χρειάζεστε αυτό που είναι περισσότερος, εμείς παράγει μερικά μοναδικά συστήματα που μπορούν να βοηθήσουν να επεκτείνουν το μερίδιο αγοράς σας και να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά σας από τη στρατηγική διαφοροποίησης.
Πλήρης σειρά προϊόντων
1999 - 2022
Ιστορία ανάπτυξης
Συνεχίστε την ανάπτυξη, πηγαίνοντας σφαιρικός!

Περιοχή μάρκετινγκ

1999

Μάιος., 2001

Ο Σεπτέμβριος, 2007

Το Νοέμβριο του 2007

Το Μάρτιο του 2009

Το Μάρτιο του 2010

Τον Ιούλιο του 2010

Μάιος., 2012

Απρίλιος., 2014

Τον Οκτώβριο του 2014

Το Δεκέμβριο του 2014

Τον Απρίλιο του 2015

Το Νοέμβριο του 2015

Τον Απρίλιο του 2016

Τον Ιούνιο του 2016

Τον Οκτώβριο του 2017

Τον Ιανουάριο του 2018

Το Μάρτιο του 2018

Το Μάρτιο του 2018

Το Μάρτιο του 2019

Τον Αύγουστο του 2019

Το Δεκέμβριο του 2020

Το Φεβρουάριο του 2021

Τον Ιανουάριο του 2022

Το Μάρτιο του 2022

Τον Απρίλιο του 2022

Τον Οκτώβριο του 2022

Η τεχνολογία Joaboa έχει γίνει ένα τοπ εμπορικό σήμα 3 μετά από τα έτη ανάπτυξης μέσα Κίνα, τα της οποίας προϊόντα έχουν εξαγάγει σε πάνω από 50 ξένες χώρες, όπως, Βιετνάμ, Καμπότζη, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Ινδία, Μογγολία, Φιλιππίνες, το Μιανμάρ, ΗΠΑ, Κολομβία, Βραζιλία, Χιλή, Περού, Αργεντινή, UK, Νορβηγία, Νότια Αφρική, Agentina, Αίγυπτος, Αυστραλία, Ουγκάντα, Λεσόθο, Μαυρίκιος, Νότιο Σουδάν, κ.λπ.

Το εμπορικό σήμα «τεχνολογία Joaboa» καταχωρήθηκε σε Shenzhen.

Η Co. τεχνολογίας Joaboa Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε και επιτυχώς αναπτυγμένες αυτοκόλλητες αδιάβροχες μεμβράνες Bondsure® και στεγανοποιώντας επίστρωμα ένας-συστατικού πολυουρεθάνιου SPU. Το Σεπτέμβριο ο ίδιος χρόνος, τεχνολογία Joaboa εκτιμήθηκε ως «επιστήμη Shenzhen top 100 και Επιχειρήσεις τεχνολογίας».

Η Co. τεχνολογίας Joaboa Wuhan, ΕΠΕ καθιερώθηκε.

Η Co. τεχνολογίας Joaboa Suzhou, ΕΠΕ καθιερώθηκε.

Η τεχνολογία Joaboa εκτιμήθηκε ως εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, και ήταν η πρώτη batch επιχειρήσεων σε Shenzhen για να απονεμηθεί αυτό πιστοποιητικό.

Ενέργεια οικοδόμησης Joaboa Hubei - η Co. τεχνολογίας αποταμίευσης, ΕΠΕ είναι επίσημα καταχωρημένος σε Wuhan.

Νέα Co. οικοδομικών υλικών Joaboa Chengdu, ΕΠΕ που καταχωρείται από Βιομηχανικό και εμπορικό γραφείο. Η επιχείρηση συμμετέχει κυρίως έρευνα και ανάπτυξη της νέας εξοικονόμησης ενέργειας και περιβαλλοντικός προστασία που χτίζει τα αδιάβροχα υλικά.

WiCi σύστημα στεγανοποίησης & σύνθετο ενσωματωμένο υλικού κατασκευής σκεπής μόνωσης εφευρέθηκε, το οποίο μπορεί να ολοκληρώσει τα προγράμματα στεγανοποίησης & μόνωσης κάποτε.

Η τεχνολογία Joaboa υπέβαλε μηδέν στεγανοποιώντας σύστημα υπηρεσιών ατέλειας μαζί με την ασφαλιστική εταιρεία Taiping, η οποία είναι πρώτη η αδιάβροχη ποιοτική ασφάλεια εφαρμοσμένης μηχανικής στη στεγανοποιώντας βιομηχανία της Κίνας.

Ενσωματωμένη η WiCi επιτροπή ήταν επιλεγμένη ως το 2014 εθνική βασική νέα της Κίνας Πρόγραμμα σχεδίων προϊόντων, που συστήνεται από κοινού από τέσσερα Υπουργεία της Κίνας και Οι Επιτροπές.

Η ομάδα τεχνολογίας Joaboa δημιουργήθηκε.

Η Co. τεχνολογίας Joaboa Tianjin, ΕΠΕ καθιερώθηκε.

Η πολυ νότια ομάδα και η πολυ επιχείρηση επένδυσης επένδυσαν σε Joaboa Η τεχνολογία και έγινε η δεύτερη - μεγαλύτερος μέτοχος της επιχείρησης.

Η 8η παραγωγή που βασίστηκε της ομάδας τεχνολογίας Joaboa καθιερώθηκε, της οποίας το όνομα είναι Co. οικοδομικών υλικών Foshan TOYU, ΕΠΕ.

Η τεχνολογία Joaboa ολοκλήρωσε την εγγραφή της αλλαγής του μετοχικού κεφαλαίου μέσα Ενωμένη Shenzhen ανταλλαγή δικαιοσύνης. Τον Αύγουστο, τεχνολογία Shenzhen Joaboa Co., ΕΠΕ ολοκλήρωσε τη βιομηχανική και εμπορική εγγραφή, της οποίας καταχωρημένο κεφάλαιο που αυξάνεται σε κινεζικό Yuan 200 εκατομμυρίων.

Η τεχνολογία Joaboa επιλέχτηκε ως ένα από τα τοπ 500 οικοδομικά υλικά Επιχειρήσεις στην Κίνα το 2017 και ένα από το top 100 ιδιωτικό κτήριο Επιχειρήσεις υλικών.

Η τεχνολογία Joaboa ονομάστηκε ως δέκα ετών σφαιρική στρατηγική της Citibank Συνεργάτης.

Η Co. τεχνολογίας Joaboa Hubei, ΕΠΕ καθιερώθηκε.

Η ασφαλιστική εγγυητική περίοδος μηδέ στεγανοποιώντας συστήματος ατέλειας αναβαθμίστηκε από πέντε ετών στο 15-έτος.

Για οκτώ διαδοχικά έτη, η τεχνολογία Joaboa απονεμήθηκε ως «κορυφή 500 Προτιμημένο εμπορικό σήμα προμηθευτών κατοικίας επιχειρήσεις» και «τοπ 500 που στεγάζουν Προτιμημένος επιχειρήσεις προμηθευτής της διακόσμησης και της μόνωσης χρωμάτων Ενσωματωμένος πίνακας».

Η τεχνολογία Joaboa απαριθμήθηκε «Guangdong σε τοπ 500 επιχειρήσεις το 2019» και «Guangdong top 100 καινοτόμες επιχειρήσεις».

Το κεφάλαιο επιχειρηματικού κινδύνου κήπων χώρας ολοκλήρωσε μια νέα βιομηχανική αλυσίδα στρατηγική επένδυση στην τεχνολογία Joaboa.

Η τεχνολογία Joaboa εμπορικών σημάτων περιλήφθηκε στον κατάλογο κλειδιού του 2021 Εμπορικά σήματα της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ.

Η τεχνολογία Joaboa εγκρίθηκε στη μεταδιδακτορική καινοτομία Shenzhen οργάνωσης Βάση πρακτικής.

Η τεχνολογία Joaboa απονεμήθηκε ως top 10 προτιμημένος προμηθευτής αδιάβροχου Υλικά μεταξύ τοπ 500 επιχειρήσεων ανάπτυξης ακίνητων περιουσιών της Κίνας για 11 διαδοχικά έτη, ενέργεια οικοδόμησης Hubei Joaboa - Co. αποταμίευσης, Το ΕΠΕ απονεμήθηκε τους top 10 προτιμημένους προμηθευτές της διακόσμησης χρωμάτων και Ενσωματωμένη μόνωση επιτροπή μεταξύ της ακίνητης περιουσίας τοπ 500 της Κίνας Επιχειρήσεις ανάπτυξης για τέσσερα διαδοχικά έτη.

Τεχνολογία Joaboa και Goodway, Shenghui, Mingyang που επιτυγχάνεται στρατηγικό συνεργασία στη φωτοβολταϊκή βιομηχανία.

Η τεχνολογία Joaboa απαριθμήθηκε στις τοπ 500 επιχειρήσεις Guangdong και Top 100 καινοτόμες επιχειρήσεις Guangdong το 2022.

Honor & Certifications
 • Κίνα Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Ο τοπ προμηθευτής των αδιάβροχων υλικών προτίμησε από τοπ 500 επιχειρήσεις ανάπτυξης ακίνητων περιουσιών της Κίνας
 • Κίνα Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Δέκα ετών σφαιρικός στρατηγικός συνέταιρος της Citibank
 • Κίνα Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Αντιπρόεδρος Unit της Κίνας που χτίζει την αδιάβροχη ένωση
 • Κίνα Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Top 10 χτίζοντας αδιάβροχη επιχείρηση καινοτομίας τεχνολογίας στην Κίνα
 • Κίνα Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  FM πιστοποίηση έγκρισης του φύλλου PVC & του φύλλου TPO
 • Κίνα Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Άριστη επιχείρηση που απονέμεται από την περιβαλλοντική ετικέτα της Κίνας
 • Κίνα Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Επιδρόν εμπορικό σήμα της στεγανοποίησης των μεμβρανών
 • Κίνα Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Επιδρόν εμπορικό σήμα των υψηλών πολυμερών στεγανοποιώντας μεμβρανών
 • Κίνα Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Επιδρόν εμπορικό σήμα των στεγανοποιώντας υλικών οικογενειακής χρήσης
 • Κίνα Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας της Κίνας
 • Κίνα Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Εκτελεστικός διευθυντής της ένωσης τυποποίησης κατασκευής εφαρμοσμένης μηχανικής της Κίνας (στεγανοποιήστε και επισκευή)
 • Κίνα Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Εθνικό βασικό προϊόν της Κίνας (WiCi επιτροπή στεγανοποίησης & σύνθετη ενσωματωμένη υλικού κατασκευής σκεπής μόνωσης)
 • Κίνα Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Κύρια επιχείρηση στη στεγανοποιώντας βιομηχανία της Κίνας
 • Κίνα Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Τοπ 500 επιχειρήσεις Guangdong
 • Κίνα Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Διάσημο εμπορικό σήμα στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ
 • Κίνα Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Εθνικό βασικό νέο προϊόν (αυτοκόλλητες ασφαλτούχες στεγανοποιώντας μεμβράνες Bondsure™)
 • Κίνα Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Διάσημο εμπορικό σήμα σε Shenzhen
 • Κίνα Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Τεχνικό βραβείο προόδου της Κίνας της οικοδόμησης της στεγανοποιώντας βιομηχανίας
 • Κίνα Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Εθνική πιστωτική επιχείρηση Αντιαεροπορικού Πυροβολικού στη Οικοδομική Βιομηχανία

Συνεταιριστικός Εταίρος

Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.
Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.
Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.
Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.
Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.
Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.
Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.
Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.
Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.
Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.
Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.
Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.
Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.
Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.
Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.
Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.
Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.
Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.
Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.
Μας εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης εταιρείες.