Να στείλετε μήνυμα

T: +86-0755-33052250

Σπίτι
>
Μοναδικά συστήματα
>

Μηδέν αδιάβροχο σύστημα υπηρεσιών ατέλειας

Συνοπτική εισαγωγή μηδέ αδιάβροχου συστήματος ατέλειας

Μηδέν σύστημα ατέλειας προωθήθηκε επίσημα το 2014, το οποίο είναι το 1$ο περιεκτικό αδιάβροχο σύστημα υπηρεσιών στη χτίζοντας στεγανοποιώντας βιομηχανία της Κίνας, που καλύπτει το σχέδιο, το υλικό, την κατασκευή, τη επίβλεψη, την εγγύηση και άλλες πτυχές σχετικά. Η δομή συστημάτων υιοθετεί κυρίως τις αυτοκόλλητες αδιάβροχες μεμβράνες Bondsure® + το μη-θεραπεύοντας λαστιχένιο αδιάβροχο επίστρωμα πίσσας NRB μαζί, για να διαμορφώσει ένα αδιάβροχο σύστημα τύπων δερμάτων. Μηδέν σύστημα ατέλειας παρέχει την πρώτη αδιάβροχη ασφάλεια εξασφάλισης ποιότητας εφαρμοσμένης μηχανικής στη βιομηχανία.   
Συνοπτική εισαγωγή μηδέ αδιάβροχου συστήματος ατέλειας

Ασφαλιστικός μηχανισμός προγράμματος μηδέ αδιάβροχου συστήματος υπηρεσιών ατέλειας

Το πρώτο σημείο σχετικά με μηδέν στεγανοποιώντας σύστημα ατέλειας είναι τεχνολογία Joaboa είναι αρμόδιο για το αποτέλεσμα. Εάν οποιαδήποτε ζητήματα διαρροής συνέβησαν σε μηδέν πρόγραμμα συστημάτων ατέλειας, η τεχνολογία Joaboa θα φέρει την ευθύνη, κανένα θέμα εάν είναι πρόβλημα από το σχεδιαστή, τον κύριο ανάδοχο, τον υπεύθυνο για την ανάπτυξη ή οποιαδήποτε άλλαδήποτε κόμματα: αρχικά, η τεχνολογία Joaboa θα κανονίσει τις ομάδες κατασκευής μας για να επισκευάσει έως ότου δεν υπάρχει καμία διαρροή στο μεταξύ, σύμφωνα με την υποχρέωσή μας, «ΜΟΛΙΣ δοθεί η ΔΙΑΡΡΟΗ, ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ», η αποζημίωση σύμφωνα με το μέγεθος της περιοχής κατασκευής. 
Ασφαλιστικός μηχανισμός προγράμματος μηδέ αδιάβροχου συστήματος υπηρεσιών ατέλειας

Ιδέα σχεδίου μηδέ αδιάβροχου συστήματος ατέλειας

ΜΗΔΕΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΤΕΛΕΙΑΣ είναι βασισμένο στην αδιάβροχη θεωρία ΤΎΠΩΝ ΔΕΡΜΆΤΩΝ της τεχνολογίας Joaboa, η οποία μπορεί πολύ να ενισχύσει την αξιοπιστία του αδιάβροχου προγράμματος με την εξάλειψη του ρευστός-καναλιού μεταξύ του αδιάβροχου στρώματος και του υποστρώματος. Ακόμα κι αν υπάρχουν ζημίες ή ατέλειες στο αδιάβροχο στρώμα, δεν θα καταστρέψουν ολόκληρο το αδιάβροχο σύστημα. Προκειμένου να γίνει αυτή η ιδέα σχεδίου να μπει σε την πραγματικότητα, η τεχνολογία Joaboa επέλεξε τις «αδιάβροχες μεμβράνες & τα αδιάβροχα επιστρώματα» ως πλήρη αδιάβροχα υλικά. 
Ιδέα σχεδίου μηδέ αδιάβροχου συστήματος ατέλειας
Υλικός συνδυασμός μεμβρανών Bondsure & επιστρώματος NRB

Υλικός συνδυασμός μεμβρανών Bondsure & επιστρώματος NRB

Μηδέν αδιάβροχο σύστημα ατέλειας υιοθετεί κυρίως τις αυτοκόλλητες αδιάβροχες μεμβράνες Bondsure® + το μη-θεραπεύοντας λαστιχένιο αδιάβροχο επίστρωμα πίσσας NRB μαζί, για να διαμορφώσει ένα αδιάβροχο σύστημα τύπων δερμάτων. Το Bondsure® είναι ένα διάσημο εμπορικό σήμα στην Κίνα, που ανήκεται στην ομάδα τεχνολογίας Joaboa, και αντιπροσωπεύει επίσης τις κινεζικές αυτοκόλλητες ασφαλτούχες στεγανοποιώντας μεμβράνες στην κινεζική ηπειρωτική χώρα. Οι πωλήσεις των αυτοκόλλητων στεγανοποιώντας μεμβρανών της τεχνολογίας Joaboa έχουν ταξινομήσει την ΚΟΡΥΦΉ στην Κίνα για πολλά χρόνια. Το μη-θεραπεύοντας επίστρωμα NRB είναι συμβολή της τεχνολογίας Joaboa μια άλλη στη στεγανοποιώντας βιομηχανία. 
Εισαγωγή της αυτοκόλλητης σειράς στεγανοποίησης Bondsure®

Εισαγωγή της αυτοκόλλητης σειράς στεγανοποίησης Bondsure®

Με τα άριστα χαρακτηριστικά της δυνατότητας αντίστασης εκτατής δύναμης και κούρασης, οι αυτοκόλλητες ασφαλτούχες σειρές στεγανοποίησης τεχνολογίας Bondsure® Joaboa έχουν θεωρηθεί ως αντιπρόσωπος των αυτοκόλλητων μεμβρανών στην Κίνα για περισσότερο από 20 έτη. Οι σειρές μεμβρανών Bondsure® αποτελούνται από τις ενιαίος-πλαισιωμένες αυτοκόλλητες μεμβράνες (όπως τον τύπο της PET, CLF, s-CLF NS), Double-sided αυτοκόλλητος  Για μηδέν σύστημα ατέλειας, Bondsure® ενιαίος-που πλαισιώνεται/οι Double-sided ρίζα-ανθεκτικές μεμβράνες μόνος-Adhesive/BAC θα επιλεχτεί.  
Εισαγωγή αδιάβροχου επιστρώματος πίσσας NRB του μη-θεραπεύοντας λαστιχένιου

Εισαγωγή αδιάβροχου επιστρώματος πίσσας NRB του μη-θεραπεύοντας λαστιχένιου

Το επίστρωμα NRB είναι φιαγμένο από λάστιχο, άσφαλτο και πρόσθετες ουσίες, η οποία παραμένουν πάντα ιξώδης κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Το προϊόν θα θερμαθεί σε ένα κράτος ροής στην περιοχή, και θα ξυθεί ή θα ψεκαστεί στη βάση για να διαμορφώσει ένα αδιάβροχο στρώμα με την ισχυρή συγκολλητική δύναμη, την άριστη ιδιοκτησία ερπυσμού, την αυτοθεραπευόμενες λειτουργία και την αντίσταση γήρανσης. Είναι και ένα αδιάβροχο στρώμα καθώς επίσης και ένα συνδέοντας στρώμα. Σύμφωνα με τις σωματικές ιδιότητες, το επίστρωμα NRB διαιρείται σε δύο τύπους: Λ-τύπος (αεροπλάνο), β-τύπος (πρόσοψη).  
Comprehensive Introduction

Μηδέν αδιάβροχο σύστημα ατέλειας

 

Μηδέν αδιάβροχο σύστημα ατέλειας προωθήθηκε επίσημα το 2014, το οποίο είναι το 1$ο περιεκτικό αδιάβροχο σύστημα υπηρεσιών στη χτίζοντας στεγανοποιώντας βιομηχανία της Κίνας, που καλύπτει το σχέδιο, το υλικό, την κατασκευή, τη επίβλεψη, την εγγύηση και άλλες πτυχές σχετικά.

Η δομή συστημάτων υιοθετεί κυρίως τις αυτοκόλλητες αδιάβροχες μεμβράνες Bondsure® + το μη-θεραπεύοντας λαστιχένιο αδιάβροχο επίστρωμα πίσσας NRB μαζί, για να διαμορφώσει ένα αδιάβροχο σύστημα τύπων δερμάτων. Μηδέν σύστημα ατέλειας παρέχει την πρώτη αδιάβροχη ασφάλεια εξασφάλισης ποιότητας εφαρμοσμένης μηχανικής στη βιομηχανία.

Υπόσχεται να είναι αρμόδιο για το αποτέλεσμα «καμίας διαρροής». Μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021, έχει εφαρμοστεί επιτυχώς άνω των 21,260,000㎡ των αδιάβροχων προγραμμάτων, ισοδύναμων 2.978 αγωνιστικού χώρου ποδοσφαίρου διεθνών προτύπων, και κανενός ρωτημένου αποζημίωση ξέν.

Μέχρι τώρα, η τεχνολογία Joaboa είναι ακόμα το ΜΌΝΟ 1 στην κινεζική ηπειρωτική χώρα που μπορεί να παρέχει την ασφάλεια προγράμματος για τα αδιάβροχα προγράμματα.

 

 
 

※ Εισαγωγή της αυτοκόλλητης σειράς μεμβρανών στεγανοποίησης Bondsure

Με τα άριστα χαρακτηριστικά της δυνατότητας αντίστασης εκτατής δύναμης και κούρασης, οι αυτοκόλλητες ασφαλτούχες σειρές στεγανοποίησης τεχνολογίας Bondsure® Joaboa έχουν θεωρηθεί ως αντιπρόσωπος των αυτοκόλλητων μεμβρανών στην Κίνα για περισσότερο από 20 έτη.

 

Οι σειρές μεμβρανών Bondsure® αποτελούνται από τις ενιαίος-πλαισιωμένες αυτοκόλλητες μεμβράνες (όπως τον τύπο της PET, CLF, s-CLF NS), τις Double-sided αυτοκόλλητες μεμβράνες (όπως τον τύπο ND ΤΣΕ, ΤΣΕ-π, s-CLF), την προ-εφαρμοσμένη μεμβράνη (τύπος s-CLF YC, MAC), τις φανός-εφαρμοσμένες μεμβράνες (SBS, APP), τις συνθετικές μεμβράνες (PVC, TPO, αυτοκόλλητο TPO) και τις ρίζα-ανθεκτικές μεμβράνες (ρίζα-ανθεκτικό BAC/PVC/SBS/TPO), κ.λπ.

 

Για μηδέν σύστημα ατέλειας, ενιαίος-πλαισιωμένος ο Bondsure® τύπος, Double-sided αυτοκόλλητος τύπος, ρίζα-ανθεκτικός αυτοκόλλητος τύπος ΤΣΕ θα επιλεχτεί.

 

 

 

※ Εισαγωγή στεγανοποιώντας επιστρώματος πίσσας NRB του μη-θεραπεύοντας λαστιχένιου

Στεγανοποιώντας επίστρωμα πίσσας NRB το λαστιχένιο είναι ένα είδος κολλώδους και σαν ζυμάρι όρου inapplication επιστρώματος στεγανοποίησης, ο οποίος αποτελείται από το λάστιχο, την πίσσα και άλλους βοηθούς.
 
Πριν από την εφαρμογή, θα θερμαθεί στο ρέοντας τύπο και θα διαμορφώσει ένα τέλειο στρώμα στεγανοποίησης με την ισχυρή προσκόλληση, την ιδιοκτησία ερπυσμού και την αυτοθεραπευόμενη απόδοση.
 
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χωριστό στρώμα στεγανοποίησης, αλλά μπορεί επίσης να εφαρμοστεί μαζί με τη στεγανοποίηση των μεμβρανών στη μορφή στο σύνθετο σύστημα.
 
Δόση αναφοράς: 2.5kg/2mm/m2          Συσκευασίες: 20kg το /pail

 

※ Χαρακτηριστικά γνωρίσματα συστημάτων

1. Ισχυρή αντίσταση στις εξωτερικές δυνάμεις, άριστη εκτατή και απόδοση αντίστασης κούρασης.
 
2. Μετά από την εφαρμογή, ρευστός-μεταξύ του στρώματος μεμβρανών στεγανοποίησης και του στρώματος επιστρώματος στεγανοποίησης. Ακόμα κι αν υπάρχουν οποιεσδήποτε μικρές ζημίες, το νερό θα περιοριστεί αυστηρά σε μια μικρή κλίμακα, δεν θα ρεύσει εδώ και εκεί.
 
3. Δεδομένου ότι στεγανοποιώντας επίστρωμα πίσσας NRB το μη ιάσιμο λαστιχένιο θα θερμαθεί στον τύπο ροής ως συνδέοντας στρώμα πριν από ισχύων με
οι στεγανοποιώντας μεμβράνες, αυτό θα είναι δυνατές και μάλλον κατάλληλες για την κατασκευή τον κρύο χειμώνα.
 
4. Οι στεγανοποιώντας μεμβράνες σχεδιάζονται και παράγονται ως double-sided αυτοκόλλητος τύπος, ο οποίος θα ενισχύσει πολύ
αξιοπιστία και ασφάλεια του στεγανοποιώντας συστήματος, καθώς επίσης και κατάλληλος για την εφαρμογή.

Πεδίο της εφαρμογής

 

Μηδέν αδιάβροχο σύστημα ατέλειας ισχύει για να στεγανοποιήσει και προγράμματα αντι-διήθησης στο υπόγειο, τη στέγη, και άλλα μέρη των βιομηχανικών και αστικών κτηρίων.
 

  

 

 

Μέθοδοι κατασκευής

 

Μηδέν αδιάβροχο σύστημα ατέλειας μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μέθοδο κατασκευής όπως κατωτέρω: Καυτή εφαρμογή.
 

 

Εισαγωγή της καυτής εφαρμογής

 

Η ΚΑΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ είναι σύνθετη του λαστιχένιου αδιάβροχου επιστρώματος ασφάλτου και της αυτοκόλλητης μεμβράνης που συνδέεται πολύ με το στρώμα βάσεων για να διαμορφώσει ένα αδιάβροχο σύστημα «δέρμα-τύπων». Είναι ένα οργανικό σύνολο με τα συμπληρωματικά πλεονεκτήματα, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στην παραμόρφωση και την αυτοθεραπευόμενη απόδοση της βάσης, να αποτρέψουν αποτελεσματικά νερού και να μειώσουν τους κινδύνους διαρροής.
 
Απαιτήσεις υποστρωμάτων
1) Η σταθερότητα και η δύναμη του στρώματος βάσεων πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις σχεδίου.
2) Η επιφάνεια του στρώματος βάσεων πρέπει να είναι καθαρή και ομαλή, και δεν πρέπει να υπάρξει καμία ποιοτική ατέλεια όπως η κονιοποίηση, να στρώσει με άμμο, το ξεφλούδισμα, τα κενά και τα κοιλώματα.
3) Αφαιρέστε sundries, λιπαρός ρύπος, άμμος, κ.λπ. στην επιφάνεια του στρώματος βάσεων, και η καθαρίζοντας εργασία πρέπει να εκτελεσθεί ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της κατασκευής.
4) Εάν υπάρχει σαφές νερό στο στρώμα βάσεων, πρέπει να καθαριστεί πριν από την κατασκευή. Εάν η επιφάνεια βάσεων είναι σχετικά υγρή, πρέπει να είναι ξηρά με έναν ανεμιστήρα.
 
 

Αποθήκευση και μεταφορά

 

1. Οι διαφορετικές τύποι ή οι προδιαγραφές των προϊόντων πρέπει να χωριστούν, μικτός.

2. Το κρατήστε ξηρό και αερισμένο, προστατευμένος από τον ήλιο ή τη βροχή.

3. Η θερμοκρασία αποθήκευσης δεν πρέπει να είναι υψηλότερη από 45 ℃. Συσσωρεύστε επάνω τις μεμβράνες το των οποίων επίπεδα ύψος αποθεμάτων δεν πρέπει να υπερβεί πέντε στρώματα.

4. Αποτρέψτε την κλίση ή τη δευτερεύουσα πίεση κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, και καλύψτε με αισθητός εάν είναι απαραίτητο.

5. Ο χρόνος αποθήκευσης είναι τουλάχιστον ένα έτος από την ημερομηνία κατασκευής εάν το προϊόν είναι υπό τον κανονικό όρο αποθήκευσης.

 

 

Διεθνές & εσωτερικό πιστοποιητικό

 

Εξεταστική έκθεση ASTM αυτοκόλλητης στεγανοποιώντας μεμβράνης εκτατής δύναμης Bondsure® s-CLF της έξοχης (τύπος NS)

 

S-CLF έχει εγκριθεί από την Επιτροπή αξιολόγησης του κέντρου προώθησης ανάπτυξης επιστήμης και τεχνολογίας του Υπουργείου κατοικίας και Urban-Rural κατασκευής.

 

 

Μερίδιο αγοράς

 

Τεχνολογία Joaboa, εφευρέτης και αντιπροσωπευτικό εμπορικό σήμα της κινεζικής αυτοκόλλητης αδιάβροχης μεμβράνης, το της οποίας μερίδιο αγοράς έχει ταξινομήσει τόσο τοπ 1 στην κινεζική εγχώρια αγορά για πάνω από 10 έτη, που χρησιμοποιούνται ευρέως στο Βιετνάμ, την Καμπότζη, την Ινδία, κ.λπ. επίσης.

 

 

Το έγγραφο μεταφορτώνει

 

Τεχνολογία μηδέν Joaboa αδιάβροχο σύστημα Bondsure ατέλειας έξοχο

Landmark Projects