Να στείλετε μήνυμα

T: +86-0755-33052250

Σπίτι
>

Νέα

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Αυτό το νέο προϊόν της Joaboa Tech έχει προσελκύσει τρελά έπαινα από τους πελάτες του Χονγκ Κονγκ, του Μακάο και του εξωτερικού!

Αυτό το νέο προϊόν της Joaboa Tech έχει προσελκύσει τρελά έπαινα από τους πελάτες του Χονγκ Κονγκ, του Μακάο και του εξωτερικού!

icon time
2023-11-13
Μάθετε περισσότερων
Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η Joaboa Tech ταξιδεύει στη Νότια Αμερική και προστατεύει το έργο της σήραγγας του Ματσού Πίτσου στο Περού!

Η Joaboa Tech ταξιδεύει στη Νότια Αμερική και προστατεύει το έργο της σήραγγας του Ματσού Πίτσου στο Περού!

icon time
2023-10-11
Μάθετε περισσότερων
Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η τεχνολογία Joaboa αναπτύσσεται γρήγορα στην αγορά του Βιετνάμ, και άφησε τον κόσμο να δει τη δύναμη των κινέζικων που χτίζουν το αδιάβροχο εμπορικό σήμα!

Η τεχνολογία Joaboa αναπτύσσεται γρήγορα στην αγορά του Βιετνάμ, και άφησε τον κόσμο να δει τη δύναμη των κινέζικων που χτίζουν το αδιάβροχο εμπορικό σήμα!

icon time
2023-02-16
Μάθετε περισσότερων
Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Άφοβος του ακραίου κρύου καιρού -50℃! Τι είδους το αδιάβροχο υλικό είναι έτσι «παγετός ανθεκτικός»;

Άφοβος του ακραίου κρύου καιρού -50℃! Τι είδους το αδιάβροχο υλικό είναι έτσι «παγετός ανθεκτικός»;

icon time
2022-11-16
Μάθετε περισσότερων
Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Μαζί με το 1$ο γενικό ανάδοχο της Ταϊλάνδης, η τεχνολογία Joaboa δημιουργεί το αδιάβροχο εμπόδιο για τη μακρύτερη σήραγγα σιδηροδρόμων στην Ταϊλάνδη!

Μαζί με το 1$ο γενικό ανάδοχο της Ταϊλάνδης, η τεχνολογία Joaboa δημιουργεί το αδιάβροχο εμπόδιο για τη μακρύτερη σήραγγα σιδηροδρόμων στην Ταϊλάνδη!

icon time
2022-12-10
Μάθετε περισσότερων
Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Να μπεί στην ινδική αγορά! Οι βοήθειες τεχνολογίας Joaboa χτίζουν το βιομηχανικό πάρκο TCL, το cWho είναι παγκόσμιος κορυφαίος Semiconductor Display Company!

Να μπεί στην ινδική αγορά! Οι βοήθειες τεχνολογίας Joaboa χτίζουν το βιομηχανικό πάρκο TCL, το cWho είναι παγκόσμιος κορυφαίος Semiconductor Display Company!

icon time
2021-10-27
Μάθετε περισσότερων
1