Να στείλετε μήνυμα

T: +86-0755-33052250

Σπίτι
>
Μοναδικά συστήματα
>

Αδιάβροχο & ενσωματωμένο μόνωση υλικού κατασκευής σκεπής σύστημα WiCi

Εισαγωγή της στεγανοποίησης WiCi & ενσωματωμένου του μόνωση συστήματος υλικού κατασκευής σκεπής

Η στεγανοποίηση WiCi & ενσωματωμένο το μόνωση σύστημα υλικού κατασκευής σκεπής είναι ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ προϊόν συστημάτων που αποτελείται από εγκεκριμένα τα FM φύλλα υλικού κατασκευής σκεπής TPO/PVC ή τις αυτοκόλλητες ασφαλτούχες στεγανοποιώντας μεμβράνες στο τοπ, άκαμπτο αφρό πολυουρεθάνιου ή το βράχο wook ως πυρήνας μόνωσης στη μέση και τσιμέντο-βασισμένη στεγανοποιώντας μεμβράνη στο κατώτατο σημείο από την ειδική τεχνολογία παραγωγής, η οποία μπορεί να συνδεθεί σταθερά με το στρώμα συγκεκριμένων δομών από το πολυμερές συνδέοντας κονίαμα. Ενσωματωμένο το WiCi σύστημα υλικού κατασκευής σκεπής μπορεί μόνο να παρασχεθεί από Joaboa τεχνολογία ακόμη και σε ολόκληρη την παγκόσμια αγορά.
Εισαγωγή της στεγανοποίησης WiCi & ενσωματωμένου του μόνωση συστήματος υλικού κατασκευής σκεπής

Δομή της στεγανοποίησης WiCi & ενσωματωμένης της μόνωση επιτροπής υλικού κατασκευής σκεπής

Το σύστημα WiCi όχι μόνο μπορεί να προστατεύσει την επίδραση στεγανοποίησης της στέγης με την εξάλειψη ρευστός-μεταξύ του στρώματος στεγανοποίησης & της επιφάνειας πυρήνων μόνωσης, πυρήνων μόνωσης & υποστρωμάτων, αλλά και μπορεί να απλοποιήσει την τεχνολογία εφαρμογής και deminish το συστημικό κίνδυνο, να βελτιώσει πολύ την περιεκτική επίδραση διατήρησης της ενέργειας.
Δομή της στεγανοποίησης WiCi & ενσωματωμένης της μόνωση επιτροπής υλικού κατασκευής σκεπής

Για να επιτύχει τη θεωρία στεγανοποίησης δέρμα-τύπων

Το σύστημα WiCi όχι μόνο μπορεί να προστατεύσει την επίδραση στεγανοποίησης της στέγης με την εξάλειψη ρευστός-μεταξύ του στρώματος στεγανοποίησης & του πυρήνα μόνωσης, του πυρήνα μόνωσης & της επιφάνειας υποστρωμάτων. Λόγω της προηγμένης τεχνολογίας παραγωγής στη βάση παραγωγής Wuhan της τεχνολογίας Joaboa, το στρώμα στεγανοποίησης, την υλική και τσιμέντο-βασισμένη υποστηρίζοντας μεμβράνη πυρήνων μόνωσης, και οι 3 τύποι υλικών έχουν ενσωματωθεί σε μια πλήρη σύνθετη επιτροπή. 
Για να επιτύχει τη θεωρία στεγανοποίησης δέρμα-τύπων
Ενσωματωμένη η WiCi επιτροπή ενέκρινε ως εθνικό βασικό νέο προϊόν της Κίνας

Ενσωματωμένη η WiCi επιτροπή ενέκρινε ως εθνικό βασικό νέο προϊόν της Κίνας

Τον Οκτώβριο του 2014, η στεγανοποίηση WiCi & ενσωματωμένο το μόνωση σύστημα υλικού κατασκευής σκεπής εγκρίθηκαν με το εθνικό βασικό πιστοποιητικό νέων προϊόντων, από τέσσερα εθνικά υπουργεία και τμήματα της Κίνας: Το Υπουργείο επιστήμης και τεχνολογίας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, το Υπουργείο προστασίας του περιβάλλοντος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, το Υπουργείο εμπορίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, η γενική διοίκηση της ποιοτικών επίβλεψης, της επιθεώρησης και της καραντίνας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κατά συνέπεια για να πάρει raplid την προώθηση σε ολόκληρη την εγχώρια αγορά.  
Μοναδικότητα του αδιάβροχου & ενσωματωμένου μόνωση υλικού κατασκευής σκεπής συστήματος WiCi

Μοναδικότητα του αδιάβροχου & ενσωματωμένου μόνωση υλικού κατασκευής σκεπής συστήματος WiCi

Όσον αφορά σε WiCi αδιάβροχο & μόνωση το ενσωματωμένο σύστημα υλικού κατασκευής σκεπής, έναντι του παραδοσιακού συστήματος υλικού κατασκευής σκεπής, από την αρχή της υλικής παραγωγής, διαδικασία κατασκευής στη συντήρηση, μεγάλες προσπάθειες έχει γίνει για να περιορίσει τις εκπομπές και να σώσει την ενέργεια. Η απλούστερη δομή στεγών, καμία ανάγκη του κατεβατό-παλτού και του προστατευτικού στρώματος, η άριστες στεγανοποίηση & η επίδραση μόνωσης δεν θα εκπληρωθούν με την κατάλληλη μέθοδο κατασκευής, αναλογία απόδοση-τιμών ενισχυμένη πολύ.
Προγράμματα ορόσημων ενσωματωμένου του WiCi συστήματος υλικού κατασκευής σκεπής

Προγράμματα ορόσημων ενσωματωμένου του WiCi συστήματος υλικού κατασκευής σκεπής

Το αδιάβροχο & ενσωματωμένο μόνωση υλικού κατασκευής σκεπής σύστημα WiCi έχει εφαρμοστεί επιτυχώς στις εκατοντάδες των προγραμμάτων σε ολόκληρη τη χώρα, που περιλαμβάνει: Κτήριο HQ Binhai Tencent σε Shenzhen, HQ Tencent στο Πεκίνο, φάση ΙΙ κέντρων δεδομένων υπολογισμού σύννεφων Chongqing Tencent, φαρμακευτικό 120A πρόγραμμα επέκτασης αποθηκών εμπορευμάτων πρώτης ύλης Dalian Pfizer, βάση βορειοανατολικών διοικητικών μεριμνών διοικητικών μεριμνών της Κίνας, πρόγραμμα εκβιομηχάνισης βιοτεχνολογίας της Σαγκάη Junshi λιμενικό, φάση ΙΙ, κ.λπ. πάρκων λογισμικού του Τσάνγκσα Zhongdian.
Comprehensive Introduction

Αδιάβροχο & ενσωματωμένο μόνωση υλικού κατασκευής σκεπής σύστημα WiCi

 

Η στεγανοποίηση WiCi & ενσωματωμένο το μόνωση σύστημα υλικού κατασκευής σκεπής είναι ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ προϊόν συστημάτων που αποτελείται από εγκεκριμένα τα FM φύλλα υλικού κατασκευής σκεπής TPO/PVC ή τις αυτοκόλλητες ασφαλτούχες στεγανοποιώντας μεμβράνες στο τοπ, άκαμπτο αφρό πολυουρεθάνιου ή το βράχο wook ως πυρήνας μόνωσης στη μέση και τσιμέντο-βασισμένη στεγανοποιώντας μεμβράνη στο κατώτατο σημείο από την ειδική τεχνολογία παραγωγής, η οποία μπορεί να συνδεθεί σταθερά με το στρώμα συγκεκριμένων δομών από το πολυμερές συνδέοντας κονίαμα. Ενσωματωμένο το WiCi σύστημα υλικού κατασκευής σκεπής μπορεί μόνο να παρασχεθεί από Joaboa τεχνολογία ακόμη και σε ολόκληρη την παγκόσμια αγορά. Είναι επίσης ένα νέο σύστημα που έχει αναγνωριστεί και έχει αξιολογηθεί ως National-level της Κίνας νέο προϊόν που συστήνεται για να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρη την εγχώρια αγορά. Για σχεδόν όλα τα HQ TENCENT και ALIBABA, το σύστημα WiCi έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στα προγράμματα υλικού κατασκευής σκεπής τους.

 
 

※ Struture και προδιαγραφές ενσωματωμένης της WiCi επιτροπής υλικού κατασκευής σκεπής

 

※ Χαρακτηριστικά γνωρίσματα συστημάτων

 

1. Ένα βήμα, δύο λειτουργίες
 
Η ειδική δομή ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ, για να επιτύχει τη στεγανοποίηση & τη μόνωση λειτουργεί από ένα βήμα.
 
2. Αποδοτικός και εξοικονόμηση ενέργειας, ανθεκτική απόδοση
 
Δεδομένου ότι ο πυρήνας μόνωσης δεν είναι απορροφητικός και κανένας ρευστός-μέσα της επιτροπής, το σύνθετο σύστημα στεγανοποίησης & μόνωσης μπορεί να παρουσιάσει μακράς διαρκείας σταθερή απόδοση.
 
3. Κατάλληλος και γρήγορος για την κατασκευή, εξοικονομητική χρόνου
 
Όλες οι διαδικασίες κατασκευής tradtional όπως το κατεβατό-παλτό, το στρώμα μόνωσης, το στρώμα στεγανοποίησης και το προστατευτικό στρώμα έχουν συνδυαστεί σε ένα βήμα. Ολόκληρη η περίοδος κατασκευής θα μειωθεί πολύ.
 
4. Οικονομία, οικονομικώς αποδοτική
 
Η απλούστερη δομή στεγών, καμία ανάγκη του κατεβατό-παλτού και του προστατευτικού στρώματος, η άριστες στεγανοποίηση & η επίδραση μόνωσης δεν θα εκπληρωθούν με την κατάλληλη μέθοδο κατασκευής, αναλογία απόδοση-τιμών ενισχυμένη πολύ.
 
5. Διατήρηση της ενέργειας και μείωση εκπομπής, ευνοϊκές για το περιβάλλον
 
Έναντι του παραδοσιακού συστήματος υλικού κατασκευής σκεπής, από την αρχή της υλικής παραγωγής, διαδικασία κατασκευής στην πιό πρόσφατη συντήρηση, οι μεγάλες προσπάθειες έχουν γίνει να περιορίσουν τις εκπομπές και να σώσουν την ενέργεια.
 
6. Ceitified από την επιτακτική οργάνωση δοκιμής, αξιόπιστη ποιότητα
 
Το παγκόσμιας ποιότητας επίπεδο, πέρασε την εξουσιοδοτημένη πιστοποίηση που εκδόθηκε από FM τις εγκρίσεις, ΗΠΑ.
 
 
※ Σειρά εφαρμογής ενσωματωμένου του WiCi συστήματος υλικού κατασκευής σκεπής

Κατάλληλος για τα προγράμματα στεγανοποίησης & εφαρμοσμένης μηχανικής μόνωσης της στέγης, της στέγης υπογείων, κ.λπ.

 

  

 

 

 

Μέθοδοι κατασκευής

 

 

Μετά από να εφαρμόσει ενσωματωμένη τη WiCi επιτροπή μαζί με τη σύνδεση του κονιάματος στο υπόστρωμα με υγρή εφαρμογή που εφευρίσκεται από Joaboa τεχνολογία επίσης, δεν θα υπάρξει καμία ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΝΕΡΟΎ μεταξύ του στρώματος στεγανοποίησης & στρώμα μόνωσης, του στρώματος μόνωσης & του υποστρώματος.

 

  

 

Αποθήκευση και μεταφορά

 

1. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς αυτού του προϊόντος, παρακαλώ δώστε προσοχή στην προστασία ήλιων, αδιάβροχη, αποφύγετε τη μηχανική ζημία, και απαγορεύστε τα πυροτεχνήματα.
 
2. Η περιοχή αποθήκευσης πρέπει να είναι στερεά και ομαλή, και το ύψος της μαζικής συσσώρευσης δεν πρέπει να υπερβεί 2 μέτρα. Το κατώτατο σημείο του σωρού θα γεμιστεί με τον πίνακα ξύλου ή αφρού. Η απόσταση μεταξύ του ξύλου δεν πρέπει να είναι περισσότερα από 2 μέτρα. Η επιφάνεια του πίνακα θα καλυφθεί με το χρωματισμένο ύφασμα λουρίδων για την προστασία.
 
3. Το πρέπει να τοποθετηθούν οριζόντια κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Κατά τη διάρκεια της κάθετης μεταφοράς, η ζώνη ασφάλειας πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να καθορίσει σταθερά το πιάτο.
 
4. Αποφύγετε τον ήλιο και τη βροχή, και αποτρέψτε την επαφή με την πηγή θερμότητας, την πηγή πυρκαγιάς, και τους οργανικούς διαλύτες.
 
 
Αναβαθμισμένη έκδοση ενσωματωμένου του WiCi συστήματος υλικού κατασκευής σκεπής που χρησιμοποιείται στο υλικό κατασκευής σκεπής χάλυβα (με το πιάτο χάλυβα από την κατώτατη πλευρά)
 
Να είναι το απλούστερο ενσωματωμένο σύστημα υλικού κατασκευής σκεπής χάλυβα στον κόσμο!
 
 


 

 

 

Μερίδιο αγοράς

 

Τεχνολογία Joaboa, εφευρέτης και αντιπροσωπευτικό εμπορικό σήμα της κινεζικής αυτοκόλλητης αδιάβροχης μεμβράνης, το της οποίας μερίδιο αγοράς έχει ταξινομήσει τόσο τοπ 1 στην κινεζική εγχώρια αγορά για πάνω από 10 έτη, που χρησιμοποιούνται ευρέως στο Βιετνάμ, την Καμπότζη, την Ινδία, κ.λπ. επίσης.

 

 

 

Το έγγραφο μεταφορτώνει

 

WiCi σύστημα στεγανοποίησης & σύνθετο ενσωματωμένο υλικού κατασκευής σκεπής μόνωσης

 

Τύπος αδιάβροχο & ενσωματωμένο μόνωση υλικού κατασκευής σκεπής σύστημα WiCi πιάτων χάλυβα τεχνολογίας Joaboa

Landmark Projects