Σπίτι Βίντεο playlist ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ Επίσημος Ιστός
ελληνικά

Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd

ποιότητας Αυτοκόλλητη στεγανοποιώντας μεμβράνη, Εφαρμοσμένη φανός στεγανοποιώντας μεμβράνη Κατασκευαστής από την Κίνα

ποιοτικός προμηθευτής Κύρια προϊόντα
loading

2023 Εταιρικό Βίντεο Προώθησης της Joaboa Tech

May 30, 2023
Πρωταρχική μάρκα υδατοασφαλών υλικών οικοδομής από την Κίνα, αντιπροσωπευτική μάρκα αυτοκόλλητων υδατοασφαλών μεμβρανών της Κίνας, ποιότητα υψηλής ποιότητας συνθετικών μεμβρανών PVC/TPO που πιστώνεται από τις εγκρίσεις FM.

Η Joaboa Tech είναι μία από τις 3 κορυφαίες μάρκες υδροσταθεροποίησης κτιρίων / διακόσμησης και εξοικονόμησης ενέργειας / υλικών σκληρύνσης δαπέδων / τεχνητού ανόργανου κουάρτζου από την Κίνα.

Σε αντίθεση με άλλους προμηθευτές, είμαστε πολύ διαφορετικοί παρέχοντας σειρά μοναδικών συστημάτων που μπορούν να λύσουν πολλά προβλήματα όταν χρησιμοποιείτε παραδοσιακά προϊόντα ή συστήματα,
μειώνοντας το συνολικό κόστος και συντομεύοντας την περίοδο κατασκευής με τη μείωση των στρωμάτων κατασκευής και των σταδίων εφαρμογής.

Τα ψηλότερα και μεγαλύτερα κτίρια διακοσμημένα με σύστημα προσόψεως αλουμινίου είναι όλα χτισμένα από εμάς στην ηπειρωτική Κίνα εδώ.
Και για την έδρα της HUAWEI / TENCENT / ALIBABA, οι περισσότερες από τις βάσεις παραγωγής της VIVO / OPPO / TCL είναι επίσης κατασκευασμένες από εμάς, χρησιμοποιώντας σύστημα υδροσταλτικής / πρόσοψης από εμάς επίσης.

Ψάχνουμε κυρίως για μερικούς επιχειρηματικούς εταίρους που έχουν τις δικές τους εταιρείες ή πόρους που μπορούμε να συνεργαστούμε με βάση τη σχέση αντιπροσώπων / διανομέων.

Παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.joaboa-tech.com για περισσότερες πληροφορίες.

Η εταιρεία Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd.
Το ID WhatsApp: +86 18680323957
Π: +86 0755 33052250
E: international@zhuobao.com