Να στείλετε μήνυμα

T: +86-0755-33052250

Σπίτι
>
ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ
>

Διατήρηση της ενέργειας

Περιβαλλοντικά προϊόντα μαρκαρίσματος της Κίνας

Περιβαλλοντικά προϊόντα μαρκαρίσματος της Κίνας

Τα προϊόντα όλων των στεγανοποιώντας μεμβρανών επιστρώματος & στεγανοποίησης που παράγονται από Joaboa τεχνολογία έχουν περάσει την πιστοποίηση «προϊόντων μαρκαρίσματος της Κίνας των περιβαλλοντικών». Το περιβαλλοντικό μαρκάρισμα της Κίνας δείχνει ότι το προϊόν καλύπτει τις απαιτήσεις της προστασίας του περιβάλλοντος και είναι ευνοϊκότερο στο οικολογικό περιβάλλον.
Κατάλογος οδηγών των επιλεγμένων προϊόντων για τα πράσινα κτήρια

Κατάλογος οδηγών των επιλεγμένων προϊόντων για τα πράσινα κτήρια

Πολλά από τα προϊόντα της τεχνολογίας Joaboa έχουν περάσει το «κατάλογο οδηγών των επιλεγμένων προϊόντων γιατί η πιστοποίηση πράσινων κτηρίων» από τη Co. ομάδας επιθεώρησης και πιστοποίησης οικοδομικών υλικών της Κίνας, το ΕΠΕ τεχνολογία Joaboa είναι επίσης η πρώτη επιχείρηση στη βιομηχανία για να περάσει την εθνική πράσινη πιστοποίηση προϊόντων προστασίας του περιβάλλοντος.
Πιστοποιητικό για την πράσινη πιστοποίηση προϊόντων της Κίνας

Πιστοποιητικό για την πράσινη πιστοποίηση προϊόντων της Κίνας

Επιπλέον, πολλά από τα προϊόντα της τεχνολογίας Joaboa έχουν περάσει το «πιστοποιητικό γιατί οι πράσινες πιστοποιήσεις προϊόντων της Κίνας» από GJC την πιστοποίηση. Η τεχνολογία Joaboa είναι επίσης η πρώτη επιχείρηση στη βιομηχανία για να περάσει την εθνική πράσινη πιστοποίηση προϊόντων προστασίας του περιβάλλοντος.

Χτίζοντας πράσινες πόλεις, ελέγχοντας εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα

Στις 22 Απριλίου 2016, οι ηγέτες περισσότερων από 170 χωρών υπεγράφη τη συμφωνία του Παρισιού στην έδρα Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, που πυροδοτεί ένα σφαιρικό κύμα του πράσινου και low-carbon μετασχηματισμού. Στην αρχή του 14ου πενταετούς σχεδίου, η «αιχμή άνθρακα» και η «ουδετερότητα άνθρακα» έχουν γραφτεί στο σχέδιο πενταετών οικονομικό και κοινωνικής ανάπτυξης για πρώτη φορά ως σημαντικοί στόχοι του «14ου πενταετούς σχεδίου» της Κίνας στην πρόληψη και τον έλεγχο ρύπανσης. Αποκριμένη σε μια έκκληση από το κράτος, η τεχνολογία Joaboa υιοθετεί την πράσινη πολιτική ανάπτυξης στην κατασκευή εγκαταστάσεων, την παραγωγή, την Ε&Α, τη διατήρηση της ενέργειας δύναμης και την προστασία του περιβάλλοντος, που συμβάλλει στο κατασκεύασμα και διατηρεί τις οικολογικές πράσινες πόλεις.
Χτίζοντας πράσινες πόλεις, ελέγχοντας εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα

Πράσινη διαδικασία παραγωγής τεχνολογίας Joaboa

Η τεχνολογία Joaboa έχει επενδύσει τις δεκάδες των εκατομμυρίων Yuan στην κατασκευή προστασίας του περιβάλλοντος και έχει συνεχίσει να βελτιώνει τις εγκαταστάσεις προστασίας του περιβάλλοντος. Μεταξύ τους, της παραγωγής οι βάσεις σε Tianjin, Chengdu και Wuhan όλες χρησιμοποιούν τη photocatalytic οξείδωση για να επεξεργαστούν το αέριο αποβλήτων παραγωγής. Ο εξοπλισμός επεξεργασίας προστασίας του περιβάλλοντος που χρησιμοποιείται στις βάσεις παραγωγής Huizhou, Shishou, Suzhou και Tianjin είναι αναπαραγωγικός αποτεφρωτήρας, και η διαδικασία επεξεργασίας είναι το κύριο επίπεδο στη βιομηχανία.
Πράσινη διαδικασία παραγωγής τεχνολογίας Joaboa

Πράσινα εργοστάσια τεχνολογίας Joaboa

Σε απάντηση στην εθνική πολιτική προστασίας του περιβάλλοντος, η τεχνολογία Joaboa είναι δεσμευμένη στην οικοδόμηση ενός πράσινου εργοστασίου, για να προωθήσει την πραγματοποίηση του στόχου της δύναμης πηγής «διπλού άνθρακα». Επιλεγμένη από το περιβαλλοντικό αναπτυξιακό κέντρο του Υπουργείου οικολογίας και περιβάλλοντος, η τεχνολογία Joaboa κέρδισε σημαντικό επιχειρηματικό βραβείο ταυτότητας της Κίνας το περιβαλλοντικό, τη μονάδα επιχειρηματικών ηγετών προστασίας του περιβάλλοντος Tianjin το 2020, που εκτιμήθηκαν ως επιχείρηση πρώτου επιπέδου από το Υπουργείο προστασίας του περιβάλλοντος, κ.λπ.
Πράσινα εργοστάσια τεχνολογίας Joaboa

Environmental Protection Equipment in Joaboa Tech Production Bases

 • Σύστημα προστασίας του περιβάλλοντος RTO στο εργοστάσιο Huizhou (το πιό προηγμένο σύστημα επεξεργασίας αερίου ουρών ασφάλτου στον κόσμο)
  Σύστημα προστασίας του περιβάλλοντος RTO στο εργοστάσιο Huizhou (το πιό προηγμένο σύστημα επεξεργασίας αερίου ουρών ασφάλτου στον κόσμο)
 • Εξοπλισμός προστασίας του περιβάλλοντος στη βάση παραγωγής Shishou
  Εξοπλισμός προστασίας του περιβάλλοντος στη βάση παραγωγής Shishou
 • Σύστημα επεξεργασίας αερίου σωλήνων στη βάση παραγωγής Chengdu
  Σύστημα επεξεργασίας αερίου σωλήνων στη βάση παραγωγής Chengdu
 • Εξοπλισμός προστασίας του περιβάλλοντος στη βάση παραγωγής Suzhou
  Εξοπλισμός προστασίας του περιβάλλοντος στη βάση παραγωγής Suzhou
 • Εξοπλισμός προστασίας του περιβάλλοντος στη βάση παραγωγής Tianjin
  Εξοπλισμός προστασίας του περιβάλλοντος στη βάση παραγωγής Tianjin