Να στείλετε μήνυμα

T: +86-0755-33052250

Σπίτι
>
Μοναδικά συστήματα
>

Διακοσμητικό & ενσωματωμένο εξοικονόμηση ενέργειας σύστημα επένδυσης

Εισαγωγή ενσωματωμένου συστήματος επένδυσης Joaboa του τεχνολογία

Με βάση το διαφορετικό αντιμετωπίζοντας υλικό, σύστημα επένδυσης Joaboa ενσωματωμένο το τεχνολογία χρησιμοποιούμενο μπορεί κυρίως να ταξινομηθεί σε 3 τύπους: Διακοσμητικά & ενσωματωμένα εξοικονόμηση ενέργειας επένδυσης συστήματα σπειρών αργιλίου/πραγματικής πέτρινης/κεραμικής επιφάνειας. Για αυτό το μέρος, θα συζητήσουμε κυρίως για το διακοσμητικό & ενσωματωμένο εξοικονόμηση ενέργειας επένδυσης σύστημα επιφάνειας σπειρών αργιλίου τεχνολογίας Joaboa, εν ολίγοις, το σύστημα επένδυσης τεχνολογίας Joaboa αργίλιο-τύπων, και την ενσωματωμένη επιτροπή που χρησιμοποιήσαμε σε αυτό το σύστημα καλούμαστε επιτροπή Joaboa αργίλιο-τύπων. 
Εισαγωγή ενσωματωμένου συστήματος επένδυσης Joaboa του τεχνολογία

Fluorocarbon & νανο καλυμμένη επίστρωμα επιφάνεια σπειρών αργιλίου διακοσμητική

Το διακοσμητικό στρώμα επιφάνειας της επιτροπής Joaboa αργίλιο-τύπων είναι fluorocarbon-ντυμένη σπείρα αργιλίου με την ομοιόμορφη διανομή μορίων και τη χαμηλή προσκόλληση στη σκόνη. Η επιφάνειά της δεν είναι εύκολο να εμμένει στο ρύπο, και έχει την καλή αυτοκαθαριζόμενη επίδραση. Συγχρόνως, η νανο αυτοκαθαριζόμενη τεχνολογία της επιτροπής Joaboa υιοθετεί τη νανοτεχνολογία υψηλής τεχνολογίας, και ένα πάχος 1-3 νανομέτρων TiO2 προετοιμάζεται στην επιφάνεια. Κάτω από κατάλυση του φωτός του ήλιου και της υπεριώδους ακτινοβολίας, έχει δύο σημαντικά χαρακτηριστικά: ισχυρή οξείδωση και έξοχο hydrophilicity. 
Fluorocarbon & νανο καλυμμένη επίστρωμα επιφάνεια σπειρών αργιλίου διακοσμητική

Η ζωηρόχρωμη σπείρα αργιλίου κάλυψε τη διακοσμητική επίδραση

Το χρώμα του διακοσμητικού αντιμετωπίζοντας στρώματος μπορεί να επιλεχτεί από δύο κατηγορίες: στερεό χρώμα και μίμησης χρώμα πετρών. Το χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί εντελώς. Αυτός σημαίνει ότι μπορούμε να μετατρέψουμε τη φαντασία του σχεδιαστή σε πραγματικότητα, ούτε το χρώμα δεν βγαίνει στη φύση. Μετά από τα έτη ανάπτυξης, η τεχνολογία Joaboa έχει γίνει ένα ΤΟΠ 1 εμπορικό σήμα στην κινεζική βιομηχανία κτηρίου προγραμμάτων προσόψεων αργιλίου. 
Η ζωηρόχρωμη σπείρα αργιλίου κάλυψε τη διακοσμητική επίδραση
Μεγέθη της επιτροπής Joaboa αργίλιο-τύπων

Μεγέθη της επιτροπής Joaboa αργίλιο-τύπων

Εξετάστε τα μεγέθη της επιτροπής Joaboa αργίλιο-τύπων. Το πλάτος παρεχόμενο είναι 400mm, 500mm, 600mm και 900mm. Το πάχος μπορεί να επιλεχτεί από 25mm σε 100mm, σύμφωνα με την απαίτηση διατήρησης της ενέργειας των προτύπων προγράμματος. Το μήκος μπορεί να τεθεί ως στόχος να ικανοποιήσει την απαίτηση του σχεδίου. Έναντι των παραδοσιακών επιτροπών αργιλίου, οι επιτροπές Joaboa είναι πιό επιλέξιμες.
Καυτός-πιέζοντας τεχνολογία παραγωγής που χρησιμοποιείται στην παραγωγή της επιτροπής Joaboa

Καυτός-πιέζοντας τεχνολογία παραγωγής που χρησιμοποιείται στην παραγωγή της επιτροπής Joaboa

Η τεχνολογία Joaboa εισήγαγε τον εξοπλισμό παραγωγής της επιτροπής σάντουιτς που παρέχηκε από SAIP από την Ιταλία, τις πλήρεις λειτουργίες και τη προηγμένη τεχνολογία. Με τη χρησιμοποίηση της microporous απόδοσης αφρίσματος διήθησης του πολυουρεθάνιου, της επιτροπής, το υλικό και υποστηρίζοντας υλικό πυρήνων μόνωσης μπορεί να είναι σύνθετο μαζί με την καυτός-συμπίεση της διαδικασίας στις αυτόματες γραμμές παραγωγής, κατά συνέπεια για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων και την υψηλή αποτελεσματικότητα παραγωγής. Για την καυτή πιέζοντας διαδικασία, ο διπλός πλήρης αυτόματος εξοπλισμός διαδρομής θα χρησιμοποιηθεί. 
Μαλλί βράχου που χρησιμοποιείται στην επιτροπή Joaboa

Μαλλί βράχου που χρησιμοποιείται στην επιτροπή Joaboa

Μαλλί βράχου ως υλικό μόνωσης πυρήνων στην επιτροπή Joaboa. Το μαλλί βράχου είναι ένα είδος αλεξίπυρου υλικού κατηγορίας Α (μη-κάψιμο) με τις άριστες ιδιότητες θερμικής μόνωσης. Το water-repellent ποσοστό μαλλιού βράχου είναι περισσότερο από 98%. Η τεχνολογία Joaboa χρησιμοποιεί τον τύπο μαλλιού βράχου οι του οποίου πρώτες ύλες τοποθετούνται κάθετα όχι οριζόντια, έτσι η συμπιεστική δύναμη και η εκτατή δύναμη ενισχύονται ιδιαίτερα, η οποία είναι συμβάλλουσα για να αυξήσει τη σταθερότητα η ίδια της επιτροπής.
Comprehensive Introduction

Διακοσμητικό & ενσωματωμένο εξοικονόμηση ενέργειας επένδυσης σύστημα τεχνολογίας Joaboa

 

Με βάση το διαφορετικό αντιμετωπίζοντας υλικό, η τεχνολογία Joaboa διακοσμητική & ενσωματωμένο το εξοικονόμηση ενέργειας σύστημα επένδυσης χρησιμοποιούμενο μπορούν κυρίως να ταξινομηθούν σε 3 τύπους: Διακοσμητικά & ενσωματωμένα εξοικονόμηση ενέργειας επένδυσης συστήματα σπειρών αργιλίου/πραγματικής πέτρινης/κεραμικής επιφάνειας.

Για αυτό το μέρος, θα συζητήσουμε κυρίως για το διακοσμητικό & ενσωματωμένο εξοικονόμηση ενέργειας επένδυσης σύστημα επιφάνειας σπειρών αργιλίου τεχνολογίας Joaboa, εν ολίγοις, το σύστημα επένδυσης τεχνολογίας Joaboa αργίλιο-τύπων, και την ενσωματωμένη επιτροπή που χρησιμοποιήσαμε σε αυτό το σύστημα καλούμαστε επιτροπή Joaboa αργίλιο-τύπων.

 

 

 

※ Εισαγωγή της επιτροπής Joaboa αργίλιο-τύπων

Η επιτροπή Joaboa αργίλιο-τύπων χρησιμοποιεί Fluorocarbon καλυμμένη την επίστρωμα σπείρα αργιλίου ως διακοσμητική επιφάνεια, το μαλλί βράχου ως υλικό πυρήνων μόνωσης, και ενισχυμένη την ίνα υάλου τσιμέντο-βασισμένη μεμβράνη ως υποστηρίζοντας στρώμα, που παράγεται από την καυτή πιέζοντας τεχνολογία.

 

 

 

※ Χαρακτηριστικά γνωρίσματα συστημάτων

 

1. Ενσωμάτωση των λειτουργιών μόνωσης και διακοσμήσεων σε ένα σύστημα. Η τεχνολογία κατασκευής είναι εύκολη, το οποίο θα μπορούσε αποτελεσματικά να επιταχύνει τη διαδικασία κατασκευής και να κοντύνει την περίοδο κατασκευής.
 
2. Η επιτροπή JOABOA έχει την άριστη θερμική μόνωση και την αλεξίπυρη απόδοση. Το μαλλί βράχου είναι το καλύτερο αλεξίπυρο υλικό, το οποίο έχει μια αλεξίπυρη απόδοση Class Α.
 
3. Η σπείρα αργιλίου, η υλική και τσιμέντο-βασισμένη μεμβράνη πυρήνων μόνωσης μαλλιού βράχου παράγονται από τον προηγμένο εξοπλισμό από το εξωτερικό σε μια κλίμακα μηχανοποίησης automaticand. Η αποδοτικότητα παραγωγής είναι υψηλή και η ποιότητα των προϊόντων θα μπορούσε να εξασφαλιστεί.
 
4. Η επιτροπή JOABOA είναι ένα είδος πραγματικής ενέργειας - αποταμίευση και ευνοϊκό για το περιβάλλον πράσινο δομικό υλικό. Όλα τα υπόλοιπα υλικά οδήγησαν από την παραγωγή και η κατασκευή θα μπορούσε να ανακυκλωθεί, η οποία καθιστά την αληθινά πράσινη και τη ρύπανση ελεύθερη.
 
5. Η επιτροπή JOABOA έχει μια πλήρη σειρά των προδιαγραφών, η οποία εμπλουτίζει πολύ την επιλογή του σχεδιαστή του σχεδίου για τα διαφορετικά κτήρια. Το σύστημα είναι ελαφρύ, το οποίο μειώνει πολύ το φορτίο της κύριας δομής του κτηρίου.
 
6. Η εγκατάσταση είναι εύκολη και κατάλληλη, το οποίο κονταίνει πολύ την περίοδο κατασκευής.
 
7. Σύμφωνα με την πρακτική εφαρμογής και τα σχετικά αποτελέσματα της δοκιμής του παρόμοιου συστήματος στη Γερμανία σε πρόσφατα 40 έτη, η ζωή υπηρεσιών της έχει υπερβεί τις απαιτήσεις κανονισμού όχι των λιγότερων ετών than25 για το σύστημα εξωτερικής μόνωσης.
 
8. Η ασφάλεια του καθορισμού συστημάτων είναι υψηλή και η επισκευή και αντικαθιστά οδηγημένος από την τυχαία ζημία είναι εύκολη. Η μοναδική σφράγιση διαμερισμάτων καρίνων, να συνδέσουν αυλακιού και γλωσσών και ο μηχανικός καθορισμός doubleside από την τεχνολογία Joaboa κάνουν το σύστημα να έχει την υψηλή καθορίζοντας ασφάλεια και τον αέρα να φορτώσουν την ανθεκτική δυνατότητα.
 
9. Η μοναδική δομή σφράγισης και tenon δημιουργεί δύο αδιάβροχα εμπόδια για το σύστημα.
 
10. Το σύστημα έχει λιγότερους τύπους συστατικών, το οποίο σώζει τα υλικά, μειώνει τις δαπάνες εγκαταστάσεων, κερδίζει δαπάνες κατασκευής, και εκτελεί ένα οικονομικώς αποδοτικό σχέδιο.

※ Σειρά εφαρμογής της επιτροπής Joaboa αργίλιο-τύπων τεχνολογίας Joaboa

1)  Νέα σημαντική οικοδόμηση υποδομής, βιομηχανικά κτήρια και αστικά & εμπορικά κτήρια με τις απαιτήσεις για τη διακοσμητική επίδραση μεσών και υψηλών σημείων, κ.λπ.

 

2) Εργασία ανακαίνισης των παλαιών κτηρίων

 

  

 


 

 

※ Μέθοδοι κατασκευής

 

Για την επιτροπή Joaboa αργίλιο-τύπων, υπάρχουν δύο είδη μεθόδων εφαρμογής: Μέθοδος εγκατάστασης συνδυασμού ραβδιών & καρφιών & ξηρά μέθοδος εγκατάστασης ένωσης καρίνων.

Η ξηρά μέθοδος εγκατάστασης ένωσης καρίνων ισχύει όχι μόνο κατάλληλη για τη χρήση στη μεγάλη κλίμακα και την επίπεδη επιφάνεια, αλλά και για τον προσδιορισμό και τη διαμόρφωση.

 

Η μέθοδος εγκατάστασης συνδυασμού ραβδιών & καρφιών είναι κατάλληλη για την εφαρμογή στη μεγάλη κλίμακα και την επίπεδη επιφάνεια.

 

 

Στις εφαρμογές εφαρμοσμένης μηχανικής, δύο μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί, ανάλογα με τα μέρη του κτηρίου, κατά συνέπεια για να επιλέξουν την κατάλληλη μέθοδο.

 

Διακοσμητικό & ενσωματωμένο εξοικονόμηση ενέργειας επένδυσης σύστημα τεχνολογίας Joaboa κεραμικός-τύπων

 

Εάν ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος για την ανάπτυξη να έχε τις υψηλές απαιτήσεις για το σύστημα προσόψεων αλλά με το σφιχτό προϋπολογισμό, η τεχνολογία Joaboa θα συστήσει τους πελάτες για να δοκιμάσει ενσωματωμένο το κεραμικός-τύπος σύστημα επένδυσής μας, όπως κάτωθι:
 
 


 

 

 

Μερίδιο αγοράς

 

Τεχνολογία Joaboa, εφευρέτης και αντιπροσωπευτικό εμπορικό σήμα της κινεζικής αυτοκόλλητης αδιάβροχης μεμβράνης, το της οποίας μερίδιο αγοράς έχει ταξινομήσει τόσο τοπ 1 στην κινεζική εγχώρια αγορά για πάνω από 10 έτη, που χρησιμοποιούνται ευρέως στο Βιετνάμ, την Καμπότζη, την Ινδία, κ.λπ. επίσης.

 

 

 

Το έγγραφο μεταφορτώνει

 

Διακοσμητικό και ενσωματωμένο εξοικονόμηση ενέργειας επένδυσης σύστημα τεχνολογίας Joaboa

Landmark Projects