Να στείλετε μήνυμα

T: +86-0755-33052250

ΒΆΣΗ HUWEI BANTIAN

2023-05-18

Πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου ΒΆΣΗ HUWEI BANTIAN

τελευταία εταιρεία περί ΒΆΣΗ HUWEI BANTIAN  0Σχεδιάγραμμα προγράμματος

Το εργοτάξιο οικοδομής του αδιάβροχου προγράμματος περιλαμβάνει τρία μέρη.

Ο εξωτερικός τοίχος του υπογείου: συμπεριλαμβανομένου του αδιάβροχου στρώματος και το σχετικό στρώμα κατεβατών, του προστατευτικού στρώματος, κ.λπ., η αδιάβροχη περιοχή είναι για 8000㎡

Η στέγη υπογείων: συμπεριλαμβανομένου του αδιάβροχου στρώματος της στέγης (υπαίθριο μέρος) και της σχετικής κλίσης που βρίσκει το στρώμα, του προστατευτικού στρώματος, κ.λπ., η αδιάβροχη περιοχή είναι για 95,000㎡

Εφαρμοσμένη μηχανική στεγών: συμπεριλαμβανομένου του επίπεδου υλικού κατασκευής σκεπής και ενός στρώματος υλικού κατασκευής σκεπής κλίσεων μικρού ποσού αδιάβροχου (θυγατρικά κτήρια) και σχετικός με την κλίση που κάνει το στρώμα, στρώμα μόνωσης, προστατευτικό στρώμα, διακοσμητικό στρώμα, αδιάβροχη περιοχή περίπου 26,000㎡.

τελευταία εταιρεία περί ΒΆΣΗ HUWEI BANTIAN  0Περιγραφή προγράμματος

Στα τέλη του 1998. Το Huawei άρχισε την κατασκευή της βάσης παραγωγής Bantian.

Η τεχνολογία Joaboa πήρε το τοπ σημείο στον άγριο ανταγωνισμό, χρησιμοποιώντας τα υλικά της για το πρόγραμμα στεγανοποίησης στη βάση παραγωγής. Αυτό το πρόγραμμα βοήθησε την τεχνολογία Joaboa για να ολοκληρώσει την αρχική συσσώρευση του κεφαλαίου και έθεσε θεμέλια στερεού υλικού για το επομενότερο επίτευγμα στη στεγανοποιώντας βιομηχανία.
Η βάση Bantian Huawei βρίσκεται στην περιοχή Longgang, Shenzhen, που καλύπτει έναν τομέα 1,3 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Αποτελείται από ένα εκπαιδευτικό κέντρο, μια έρευνα και ένα αναπτυξιακό κέντρο, ένα πειραματικό κέντρο, ένα διοικητικό κέντρο, ένα κέντρο παραγωγής, ένα κέντρο δεδομένων, ένα επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο, και τα διαμερίσματα υπαλλήλων Baicaoyuan.
Μεταξύ τους, το κεντρικό πρόγραμμα επιστημονικής έρευνας Huawei κέρδισε το «βραβείο Luban» της εθνικής εφαρμοσμένης μηχανικής πρωταρχικός-ποιοτικής κατασκευής της Κίνας το 2004, που γίνεται το μόνο πρόγραμμα σε Shenzhen για να κερδηθεί αυτή η τιμή.

Το πρόγραμμα κατασκευάστηκε από Shenzhen Branch του γραφείου ΙΙ κατασκευής της Κίνας, με έναν τομέα κατασκευής 300.000 τετραγωνικών μέτρων. Το κέντρο αποτελείται από υπόγειο (1$ο πάτωμα), τρία ερευνητικά κτήρια (7ο πάτωμα), το σύνθετο κτήριο (21$ο πάτωμα του κεντρικού κτιρίου, 1$ο πάτωμα του βοηθητικού κτηρίου), την τραπεζαρία (4ο πάτωμα) και τα βοηθητικά κτήρια (ένα για την αίθουσα VIP υποδοχής, το δωμάτιο ασφάλειας και το βενζινάδικο). Η συνολική περιοχή κατασκευής είναι 297.790 τετραγωνικά μέτρα, η συνολική περιοχή γης είναι 149.378 τετραγωνικά μέτρα.